.... Ananging,..

Oleh: Ihwan








Upomo kowe dadi duwekku,
Tak gowo mati tresnamu..
Nanging gusti ra ngeparengake,
Yo mung cukup semene wae..


Njaluk opo tak turuti,
Kowe malah ngelewo..
Sak unimu aku ora bakal cidro,
Bebasan nyowoku tak elungno..


Sak tenane aku tresno kowe,
Tak rewangi korban jiwo rogo,
Nanging isih kurang trimo..



MELUPAKANMU...
Dan Tak Mau
MENGENALMU Lagi...

‪#‎JAGUNG‬ BAKAR




ilustrasi:http://chirpstory.com/li/182996
SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar :